Koop uw kaarten gemakkelijk online via onderstaande knop!

Theatergroep Respect speelt Op Vazandsie naar Frankrijk


Wat zand in je schoen al niet kan doen!


Frans en Tilly gaan met hun ouders op vakantie naar een mooi natuurgebied in Frankrijk. Een meer, een strandje en een groot bos. Volgens de oude legendes wonen er Nutons in het bos, een ijverig dwergenvolkje, dat de mensen helpt als dat nodig is. Ook zouden de Nutons heel veel schatten in hun grotten hebben verzameld. Francois le Bouffe vindt dit wel interessant en wil die schatten koste wat het kost te pakken krijgen….


De 19e voorstelling alweer van Theatergroep Respect, een vrolijke musicalgroep voor mensen met een beperking. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers is er het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan deze nieuwe productie met veel kleur, muziek en dans.


Ook dit jaar werkten we weer samen met Han en Ank de Bra, die zich samen met de groep weer hebben gestort op leuke dansjes.

De 4 dames van Inviteater zijn ook weer van de partij om de zang te ondersteunen. Samen met één van onze vrijwilligsters verzorgen zij ook de opening.


Onze voorstellingen zijn geschikt voor iedereen van ongeveer 4 jaar tot 100+ en zeker aan te bevelen als familie-uitje, dus breng iedereen gezellig mee!


Wij spelen op zaterdag 30 en zondag 31 maart om 14.00 uur in Schouwburg De Kring in Roosendaal. De voorstelling duurt tot ongeveer 16.45 uur. Omdat zondag 31 maart ook 1e Paasdag is, gaan we in de pauze van deze voorstelling met zijn allen paaseieren zoeken in de foyer!


Kaarten voor deze voorstellingen kosten 15,00 euro p.p. en zijn verkrijgbaar op www.dekringroosendaal.nl. Elke woensdag van 12.00 – 16.00 uur kunt u terecht bij de kassa van De Kring in Over de Tong.


www.theatergroeprespect.nl


In de pauze is er een optreden van Mien Oostvogels, een gezellige braderie en natuurlijk een springkussen en een kleurtafel voor de kinderen.


Kom ook lekker een middagje genieten en breng opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen gezellig mee. 


Wij wensen u een hele fijne middag.


U bent van harte welkom op 30 en 31 Maart om 14.00 uur in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Kaarten kosten € 15,00 pp en kunt u bestellen via:


https://www.dekringroosendaal.nl/agenda/1999/theatergroep-respect/op-vazandsie-in-frankrijk

    BENIEUWD NAAR EERDERE VOORSTELLINGEN?